Libros y Capítulos de Libro
Propiedades sensoriales.
Heredia, F.J.; Cordero-Bueso, G.; Ruiz-Laza, R.; Arroyo, T.; Arboleya, J.C.; García-Quiroga, M. (2017). Análisis Sensorial de los Alimentos. Pág. 99-154 (ISBN: 978-84-945558-4-8)
Instrumental assessment of the sensory quality of juices.
Heredia Mira, Francisco José; González-Miret Martín, María Lourdes; Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Vicario Romero, Isabel María.(2013). Instrumental Assessment of Food Sensory Quality. A Practical Guide. Pag. 565-609.(ISBN 978-0-85709-439-1)
Emotional Responses From Olive Oil Colour.
Gómez Robledo, Luis; Li Chen, O.; Moyano Pérez, María José; Heredia Mira, Francisco José; Huertas Roa, Rafael; et. al.(2012). Ciencia Y Tecnología Del Color. Seminario 2012 De La Red Temática. Copicentro Granada S.L. Vol. 1. Pag. 29-31. ( ISBN 978-84-15536-60-4).
Applicability of the measurement of visible spectroscopic data and color in the analysis of food carotenoids.
Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Vicario Romero, Isabel María; Heredia Mira, Francisco José.(2011). Carotenoids: Properties, Effects and Diseases.( ISBN 978-1-61209-713-8).
Color in Virgin-Olive-Oil Tasting Glasses.
Gómez Robledo, Luis; Melgosa Latorre, Manuel; Heredia Mira, Francisco José; Moyano Pérez, María José; Roa Chamorro, Rafael; et. al.(2008). Workshop on 'colorimetry and Color Imaging'. Vol. 1. Pag. 20-22.(ISBN 978-84-92680-76-4).
Production of Syrah Wines in Warm Climates by Using Cold Temperatures to Improve the Extraction of Colour.
Heredia Mira, Francisco José; González-Miret Martín, María Lourdes; Escudero Gilete, Maria Luisa; Gordillo Arrobas, Belén; Meléndez Martínez, Antonio Jesús; et. al.(2008). Proceedings of the Iss 2008 International Syrah Symposium. Ed. 1. Maison Des Vignerons Du Chateau de Chaintré, Francia. Oenoplurimedia.Pag. 111-117. (ISBN 2-905428-39-2).
Towards a Uniform Color Scale for Virgin Olive Oils.
Gómez Robledo, Luis; Huertas Roa, Rafael;Hita Villaverde, Enrique Fernando; Melgosa Latorre, Manuel; Moyano Pérez, María José; et. al.(2007).Ciencia y Tecnología del Color. Seminario 2007 de la Red Temática.Pag. 39-42.(ISBN 84-96856-31-3).
Influencia de un Fitonutriente con Fitohormonas en la Expresión de Antocianos y el Color en Uvas Syrah y Cabernet Sauvignon.
Parrado Rubio, Juan; Escudero Gilete, Maria Luisa; García Martínez, Ana María; Romero Ramírez, Eduardo Jesús; Bautista Palomas, Juan Dionisio; et. al.(2007). Avances en Ciencias y Técnicas Enológicas.Pag. 265-267.(ISBN 978-84-690-6060-5).
Empleo del Ensayo del Atb en la Oxidación Lipídica.
Vicario Romero, Isabel María; Guillen Sans, Remedios; Guzman Chozas, Matias.(1994). Nutrifarmacia.Pag. 425-428. (ISBN 84-604-9917-0).
Reacción con Ácido 2-Tiobarbitúrico (Atb) de los Aldehídos Responsables del Aroma Oxidado en los Alimentos Lipídicos.
Vicario Romero, Isabel María; Guillen Sans, Remedios;Guzman Chozas, Matias. Actas del III Congreso Nacional y I Internacional Farmacéutico de Alimentación. Alicante (España). Pag. 431-440.
Ensayo del Atb en Muestras de Aceites Vegetales.
Guillen Sans, Remedios; Vicario Romero, Isabel María; Martinez Guillen,Manuel; Guzman Chozas, Matias.(1987). Composición de Alimentos y Sus Modificaciones. Procesos de Transformación y Conservación. Sevilla (España). European Federation of Chemical Engineering, Publication Series No. 68. 1987.Vol. 3. Pag. 143-147.
Quimioinformática, Investigación e Historia de la Farmacia.
Ramos Carrillo, Antonio; Moreno Toral, Esteban;Martinez Garcia, Consolacion;Gonzalez Lara, Francisco;Carmona Cuenca, Irene; et. al.(2012).Secretariado de Recursos Auidovisuales de la Universudad de Sevilla. (ISBN 978-84-15687-19-1).
Informática para Profesores, Becarios de F.P.I. y Estudiantes de Último Curso: Manual de Apoyo Wordperfect 5.1.
Heredia Mira, Francisco José; Luna Huertas, Paula.(2012). Editorial de la Universidad de Sevilla. (ISBN 84-8009-036-7).