Artículos en revistas (Archivo 1998)
1998
2-Thiobarbituric acid test for lipid oxidation in food: synthesis and spectroscopic study of 2-thiobarbituric acid- malonaldehyde adduct
Guzmán, M.; Vicario, I.M.; Guillén, R. (1998). J. Am. Oil Chem. Soc. 75(12), 1711-1715
Chromatic characterization of anthocyanins from red grapes. I. pH effect
Heredia, F.J.; Francia-Aricha, E.; Rivas-Gonzalo, J.C.; Vicario, I.M.; Santos-Buelga, C. (1998). Food Chem. 63(4), 491-498
Measurement of wine vinegars’ color: application of the characteristic vector method
García-Parrilla, M.C; Ayala, F.; Echávarri, J.F:; Troncoso, A.M.; Negueruela, A.I.; Heredia, F.J. (1998). J. Agr. Food Chem. 46(10), 4238-4241
Olive oil supplementation in healthy adults: effects in cell membrane fatty acid composition and platelet function
Vicario, I.M., Malkova, D., Lund, E.K., Jonhson,I.T.,(1998). Ann. Nutr Metab. 42(3).160-169
Sistemas continuos de control en producción de aliment. El nivel de cloro en el control de calidad de carne de ave
González-Miret, M.L.; Alonso, S.; Heredia, F.J. (1998). Alimentaria 297, 91-97
The influence of the acetification process on the phenolic composition of wine vinegars
García-Parrilla, M.C; Heredia, F.J.; Troncoso, A.M. (1998). Sci. Alim. 18(2), 211-221
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