Artículos en revistas (Archivo 2004)
2004
A preliminary palynological characterization of Spanish thyme honeys
Terrab, A.; Pontes, A.; Heredia, F.J.; Díez, M.J. (2004). Bot. J. Linn. Soc. 146(3), 323-330
Acorn (quercus spp.) Fruit lipids: saponifiable and unsaponifiable fractions: a detailed study
León, M., Viera, I., Vicario, I.M.(2004). J. Am. Oil Chem. Soc.81(5).447-453
Algunas aplicaciones de la Colorimetría
Melgosa, M.; Alba, J.; Delgado, G.; Delgado R.; Gámiz, E.; García-Monlleó, R.M.; Gómez, L.; Heredia, F.J.; Huertas, R.; Martínez, J.A.; Moyano, M.J.; Negueruela, A.I.; Pérez, M.M.; Rivas, M.J.; Sánchez-Marañón, M.; Soriano, M.; Velasco, M.J.; Yebra, A.; Hita, E. (2004). Ver y Oir 21, 185-192
Characterisation of avocado (Persea americana Mill.) honeys by their mineral content and physicochemical characteristics
Terrab, A.; Heredia, F.J. (2004). J. Sci. Food Agric. 84(13), 1801-1805
Characterisation of Spanish thyme honeys by their physicochemical characteristics and mineral content
Terrab, A.; Recamales, M.A.F.; Hernanz, D.; Heredia, F.J. (2004). Food Chem. 88(4), 537-542
Colour characterisation of thyme and avocado honeys by diffuse reflectance spectrophotometry and spectroradiometry
Terrab, A.; González-Miret, M.L.; Heredia, F.J. (2004). Eur. Food Res. Tech. 218(5), 488-492
Colour characteristics of honeys as influenced by pollen grain content: a multivariate study
Terrab, A.; Escudero, M.L.; González-Miret, M.L.; Heredia, F.J. (2004). J. Sci. Food Agric. 84(4), 380-386
Effect Of The Maceration Technique on the Relationships Between Anthocyanin Composition And Objective Color Of Syrah Wines
Gómez-Míguez, M.; Heredia, F.J. (2004). J. Agr. Food Chem. 52(16), 5117-5123
El color del zumo de naranja. II. Aspectos físicos
Meléndez-Martínez, A.J.; Vicario, I.M.; Heredia, F.J. (2004). Alim. Eq. y Tecn. 23(186), 103-106
Estabilidad de los Pigmentos Carotenoides en los Alimentos
Meléndez-Martínez, A.J.; Vicario, I.M.; Heredia, F.J. (2004). Arch. Latinoam. Nutr. 54(2), 209-215
Importancia Nutricional de los Pigmentos Carotenoides
Meléndez-Martínez, A.J.; Vicario, I.M.; Heredia, F.J. (2004). Arch. Latinoam. Nutr. 54(2), 149-154
Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometric Determination of Minerals in Thyme Honeys and their Contribution to Geographical Discrimination
Terrab, A.; Hernanz, D.; Heredia, F.J. (2004). J. Agr. Food Chem. 52(11), 3441-3445
Instrumental Factors Influencing Absorption Measurements For Fluid Food Color Determination
Montes, C.; Campos, J.; Pons, A.; Heredia, F.J. (2004). J. AOAC Int. 87(3), 632-638
Palynological and geographical characterization of avocado honeys in Spain
Terrab, A.; Pontes, A.; Heredia, F.J.; Díez, M.J. (2004). Grana 43(2), 116-121
Proposal of a Uniform Color Scale for Virgin Olive Oils
Melgosa, M.; Huertas, R.; Hita, E.; Roa, J.M.; Heredia, F.J.; Alba, J.; Moyano, M.J. (2004). J. Am. Oil Chem. Soc. 81(4), 323-329
Vitamin C in Orange Juices by HPLC: Influence of the Wavelength of Detection
Meléndez-Martínez, A.J.; Bejines, E.; Vicario, I.M.; Heredia, F.J. (2004). Ital. J. Food Sci. 16(1), 79-86
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