Artículos en revistas (Archivo 1999)
1999
Assesing acceptability of eel (Angilla anguilla) fed three different diets
Coello, M.T.; Sánchez, M.J.; Vicario, I.M.; Heredia, F.J.; Martín, M. (1999). J. Sci. Food Agric. 79(15), 2087-2093
Método rápido de obtención de aceite de oliva virgen para determinación de acidez
Martínez, F.; Moyano, M.J.; Alba, J.; Ruiz, M.A.; Hidalgo, F.; Heredia, F.J. (1999). Grasas y Aceites 50(2), 122-126
Optimization of an extraction method of aroma compounds in white wine using ultrasound
Hernanz, D.; Heredia, F.J.; Beltrán, R.; Fernández-Recamales, M.A. (1999). Talanta 50(2), 413-421
Reliability of the Bromothymol Blue (BTB) Method for Color in Virgin Olive Oils
Moyano, M.J.; Melgosa, M.; Alba, J.; Hita, E.; Heredia, F.J. (1999). J. Am. Oil Chem. Soc. 76(6), 687-692
Sherry wine vinegars: phenolic composition changes during aging
García-Parrilla, M.C; Heredia, F.J.; Troncoso, A.M. (1999). Food Res. Int. 32(6), 433-440
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